Milovníci malín, pozor! Na scénu prichádza vláčny cheesecake plný sladkých malín a neodolateľného orechového krému. Či už organizujete oslavu, alebo si len chcete urobiť radosť, tento cheesecake určite zaboduje.
Vyskúšajte náš nový recept na malinový cheesecake a dajte nám vedieť, ako vám chutil.
Čo budete potrebovať?
Korpus:
250 g maslových sušienok
60 g masla
Náplň:
500 g tvarohu
250 g ricotty
60 g trstinového práškového cukru
60 g lyofilizovaných malín
80 g orechový krém malinový cheesecake
50 g stužovača
Na ozdobenie:
10 g lyofilizovaných malín
lístky mäty
Postup:
Maslové sušienky rozmixujeme a zmiešame s rozpusteným maslom.
Tortovú formu vyložíme papierom na pečenie, na dno natlačíme sušienkový korpus a pečieme pri 175 ºC 10 minút.
Vo veľkej mise zmiešame tvaroh, ricottu, trstinový cukor, stužovač, lyofilizované maliny a orechový krém.
Vychladnutý korpus potrieme krémom a dáme aspoň na 2 hodiny do chladničky. Najlepšie je nechať cheesecake stuhnúť cez noc.
Po stuhnutí ozdobíme lyofilizovanými malinami a mätou.
Dobrú chuť!
Vážení zákazníci,
máme pre vás novinku! Pokiaľ objednávate do Česka, prosíme vyberte Česko*.
*Váš výber sa automaticky uloží.
Príjemné nakupovanie! 💜