Jablčný Crumble je obľúbený dezert nielen pretože je výborný, ale aj je to skvelé riešenie ako rýchle občerstvenie pre návštevu. Hotový ho máte ani nie za pol hodiny a chutiť bude snáď každému. V spolupráci s @bezcukrarna pre vás máme tento skvelý recept s proteínom.
Jablková vrstva:
Orechová vrstva:
postup:
Jablká a hrušky nakrájame na malé kocky a opražíme je asi 5 minút na kokosovom oleji a masle. Do zmesi pridáme škoricu a proteín a starostlivo všetko premiešame. Potom zmes dáme do formy a pripravíme orechovú vrstvu.
Orechy nasekáme na menšie kúsky a spolu s ďalšími suchými ingredienciami je starostlivo premiešame. V mištičke vedľa zmiešame arašidové "maslo", med, ghí a kokosový olej. Aby boli tieto ingrediencie tekutejší, dám ich do menšej misky, túto menšiu misku vložím do väčšej a do väčšej nalejte horúcu vodu. Všetko potom lepšie premiešate. Tekutú zmes premiešame so suchými ingredienciami a navrstvíme na jablká.
Crumble pečieme na 150 stupňov cca 10-15 minút. Strážte, aby sa orechy nepripálili.
Ak ste v režime, podávajte s vyšľahaným tvarohom, ak nie, odporúčame napríklad s domácou vanilkovou zmrzlinou.
Vážení zákazníci,
máme pre vás novinku! Pokiaľ objednávate do Česka, prosíme vyberte Česko*.
*Váš výber sa automaticky uloží.
Príjemné nakupovanie! 💜