RECEPT: Jesenné jablkový Crumble s proteínom

RECEPT: Jesenné jablkový Crumble s proteínom
Popis produktu

Jablčný Crumble je obľúbený dezert nielen pretože je výborný, ale aj je to skvelé riešenie ako rýchle občerstvenie pre návštevu. Hotový ho máte ani nie za pol hodiny a chutiť bude snáď každému. V spolupráci s @bezcukrarna pre vás máme tento skvelý recept s proteínom.

Jablková vrstva:

  • 7 menších jabĺk (alebo 4 veľké jablká)
  • 2 malé hrušky
  • 1 lyžička škorice
  • 20 g vanilkového proteínu
  • 1 lyžička kokosového oleja
  • 1 lyžička masla (alebo ghí)

Orechová vrstva:

postup:

Jablká a hrušky nakrájame na malé kocky a opražíme je asi 5 minút na kokosovom oleji a masle. Do zmesi pridáme škoricu a proteín a starostlivo všetko premiešame. Potom zmes dáme do formy a pripravíme orechovú vrstvu.

Orechy nasekáme na menšie kúsky a spolu s ďalšími suchými ingredienciami je starostlivo premiešame. V mištičke vedľa zmiešame arašidové "maslo", med, ghí a kokosový olej. Aby boli tieto ingrediencie tekutejší, dám ich do menšej misky, túto menšiu misku vložím do väčšej a do väčšej nalejte horúcu vodu. Všetko potom lepšie premiešate. Tekutú zmes premiešame so suchými ingredienciami a navrstvíme na jablká.

Crumble pečieme na 150 stupňov cca 10-15 minút. Strážte, aby sa orechy nepripálili.

Ak ste v režime, podávajte s vyšľahaným tvarohom, ak nie, odporúčame napríklad s domácou vanilkovou zmrzlinou.



Vytvorené6. 10. 2020
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveniePovoliť všetko

Vážení zákazníci,
máme pre vás novinku! Pokiaľ objednávate do Česka, prosíme vyberte Česko*.
*Váš výber sa automaticky uloží.

Príjemné nakupovanie! 💜